2018. február 1., csütörtök

Melyik

Napjaink, mikor rájövünk, hogy a hasfájás sokkal rosszabb, mint a csendes reflux.

8 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Bebével nem volt érezhető különbség a nappalok és az éjszakák között. Ha nem szoptattam vagy hordozóban volt rámkötve, akkor üvöltött.

   Cseppnyúl viszont csak akkor sír, ha fáj a hasa. Még ezt a rossebb csendes refluxot is tűri, csak nekünk rossz látni, hogy szenved.

   Törlés
  2. Nekem mindketto hasfajos volt, ugyhogy abszolut megertem. :( Az elsonel rosszabb volt, a masodiknal vigasztalt a tudat, hogy vege lesz. A hordozason kivul nekunk se valt be semmi. Kitarast!

   Törlés
  3. Minden erőmmel azon vagyok, hogy Cseppnyulat is hordozzam, mert a reflux tüneteit is enyhítené. De valahányszor felkötöm, nem kényelmes. Pedig két szuper hordozóm is van. Totál nem értem. 12-re van időpontom hordozós tanácsadásra, kíváncsi leszek mit mond.

   Törlés
 2. Amint felkötöttem telibehányt...nem erőltettük :-) a mei-tait eladtam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Basszus :)

   Mindkettő abban alszik/aludt a legjobban. És nagyon praktikus egy örökmozgó 3,5 éves mellett. Vagyis praktikus lenne, ha belejönnénk...

   Törlés
 3. Nálunk Babó egy hétig volt hasfájós. Aztán rájöttem, hogy a gombától, amit én eszek, hogy elkerüljeü a bab, borsó, karfiol, karalábé, brokkoli fogyasztását.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerencsére csak pár napig fájt a hasa, amíg a reflux gyógyszer kiürült belőle. Most már csak a refluxra kell figyelnünk, amivel szerencsére egész jól boldogulunk.

   Törlés