2014. április 1., kedd

5 and the half


Avagy, hogyan legyünk gömbölyűbbek... Alakulunk, mondhatni. Igaz, hogy még minden ember úgy kiált fel mikor meglát, hogy: uramisten, de pici a pocakod! Amivel nem segítik az amúgy is aggódós természetemet. Szerencsére a védőnő szerint minden normális, bár a sűrűsödő b-hk egy kis aggodalomra adhat okot. Addig mondjuk azzal sincs semmi baj, amíg nem fájnak. És hát nem fájnak, bár kellemesnek sem mondanám őket. Komolyan mesélhetnének ilyen dolgokról a már szült ismerősök, mert minden ilyesmitől égnek áll a hajam. 

A napokban kiderült az is, hogy ingadozó vérnyomásom van, ami szintén nem tesz jót a közérzetemnek. Ezért aztán szigorú pihenés van előírva, nincs csavargás, baráti találkozók, semmi. Szerintem meg fog enni az unalom, de muszáj lesz betartanom, mert már kétszer is majdnem elájultam a melóban. Persze azért olyanokat nem hagyhatok ki, mint Ekphrasis-szal elmenni a parlamentbe. Kár, hogy nem lehetett fényképezni, pedig úgy csináltam volna egy selfit, amit én és a parlament. Az előadás pedig annak ellenére is érdekes volt, hogy a csekélyke angol tudásom miatt néhány poénról lemaradtam. De azért igyekeztem ott nevetni, ahol a többiek.

Jah, és kaptam egy középfül gyulladást is. Egészen pontosan náthának indult, amire nem tudtak adni semmit, mert terhes vagyok. Aztán a nátha átalakult arcüreggyulladássá, amire sajnos nem tudtak semmit adni, mert terhes vagyok. Végül gyönyörű középfülgyulladásban tetézik most, amire nem tudnak semmit sem adni, mert terhes vagyok. Ennél a pontnál kezdem komolyan feladni. Szinte könyörögtem a dokinak, hogy adjon valamit, bármit. Ekkor talált egy gyógyszert végre, amiben meg tök nyilvánvalóan laktóz van. Sakk-matt. 

Szeretném befejezni a nyavalygást, de borzasztóan nehezen megy, mett a fél fülemre süket vagyok, Ficánka meg boxzsáknak használja a gyomrom. Be is fejezem rögvest, mert ez a bejegyzés nem tesz jót a boldog vagyok-terhes vagyok imidzsemnek.








6 megjegyzés:

  1. Hja kérem, a terhesség nem csupa móka és kacagás... Kezet foghatunk egynémely dologban.
    Az infra lámpa nem jó a füledre? Kérdezd már meg a dokit, mert akkor érdemes lenne beszerezned egyet.

    VálaszTörlés
  2. Viszont az utolsó pocakszelfi óta határozottan érzékelhető a különbség :)
    A meleg só nem használna esetleg? Mármint a füledre. Tudod, olyan kis zsákban.

    VálaszTörlés
  3. Kriszta: igen, már tudatosult bennem, hogy nem móka, kacagás. Főleg, hogy közeledünk a végéhez. Be vagyok szarva rendesen.

    VálaszTörlés
  4. blackett: bent a melóban azt mondják mindig, hogy az elmúlt 5 hónapban azt sem tudták, hogy terhes vagyok, most meg pocakkal rohangálok és azt állítom, hogy majdnem 6 hónapos terhes vagyok. :)

    A fülem már nem fáj, csak folyamatosan búg. Bár az a vérnyomástól is lehet...

    VálaszTörlés
  5. Naaa, beszarni azért nem kell :) Kicsit meg kell szenvedni azért a kölökért, de utólag csak a szépre fogsz emlékezni :)

    VálaszTörlés
  6. kitartás! egyébként filigrán termetedhez képest óriási hasad van :)

    VálaszTörlés