2014. augusztus 23., szombat

Hamlet

A naivságomat mi sem tükrözi jobban, mint mikor kiderült májusban, hogy Benedict Cumberbutch szerepelni fog élőben, színpadon augusztustól, októberig, én pedig gyorsan kiszámoltam, hogy simán elmegyünk majd októberben, mit nekem pár hetes gyermek. Most meg igazából ott tartunk, hogy gyakorlatilag magamra kötve cipelem a 4 és fél kilóját mindenhová és nem igazán látom, hogy mikor jutunk el arra a pontra, hogy beteszem a kiságyba és ő alszik, mint minden normális baba. Mondjuk azt sem látom még, hogy pattanásos, kötekedő kamasz lesz. Szóval, ez még jelentheti azt, hogy egyszer majd aludhatok hason, újra.

Azért egy kicsit boldog voltam, mikor bemondták a hírekben, hogy percek alatt elfogytak a jegyek és az online vásárlóknak esélyük sem volt. 

4 megjegyzés:

  1. fogsz te még összefutni BC-vel, amikor visszamész melózni :) meglásd, aztán majd lányos zavarodban közlöd vele h van egy gyereked aki Ficánka meg minden, ő meg halállá lesz hatódva (szegény még mindig nem lesz apuka) és direkt neki fog írni autogramot, még vmit rajzol is mellé. így lesz, én tudom.

    VálaszTörlés
  2. Megsúgom, a normális babák pont hogy nem alszanak el csak úgy szépen maguktól a kiságyban... :-/
    Nálunk ma volt a mélypont, legalábbis remélem, hogy ennél rosszabb nem lesz: délután fél 2 és este 9 között kb. fél órát aludt Picurka, meg még olykor percekre bealudt, de amint kiságyba került, felébredt. Azt várom, hogy száradjon meg a kimosott hordozókendőm, aztán én is felkötöm magamra a kölköt.
    Ha azt mondom, hogy állva el tudnék aludni, vagy hogy menten összeesek a fáradtságtól, akkor semmit se mondtam... :(

    VálaszTörlés
  3. Erősen gondolkodom rajta, hogy nem megyek vissza dolgozni, vagy ha igen, csak részmunkaidőben. Bár az esély akkor is meglesz... :)

    Egyébként az ilyeneket miért tartják titokban a kezdő anyák előtt? Minden könyv, fórum csak a szépről és a jóról ír. Arról, hogy gyakorlatilag egy piócával osztozom a mellemen és egy izgő-mozgó, nyekergő-tekergő gyerkőccel az ágyamon, arról meg semmi.

    VálaszTörlés
  4. Á, nem tartják titokban. Legalábbis én biztos hogy olvastam valami hasonlókat, de hát amíg át nem éli valaki, addig ki hiszi el? :) Pl. a Suttogóban biztos hogy szó van ilyen problémákról, habár nem vagyok híve annak a módszernek, de olvastam.
    Viszont ha ez vigasztal, idővel sokkal-sokkal jobb lesz minden! Igaz, hogy a problémák soha nem múlnak el, csak átalakulnak, de sokkal élhetőbb életed lesz :) Még úgy 2-3 év és az éjszakákat is át fogod aludni :)

    VálaszTörlés