2014. szeptember 1., hétfő

Poo

Néhány napja cicza írt egy vicces posztot a macskája kakilási balesetéről, amin én jót röhögtem, mert eszembe jutott, hogy ilyenből nekem is kijutott anno. Nyígok is folyton E-nek, hogy kell nekünk egy macska, mert a macska örök humorforrás. Erre persze mindig megkapom, hogy itt van nekünk Ficánka, mint örök humorforrás.

Az elmúlt napokban esküszöm nem éreztem úgy, hogy egy stand-up komikussal élnénk együtt. Különösképp tegnap, amikor az egész napot csak kézben volt hajlandó tölteni, ha letetted, üvöltött, ha átadtam másnak, üvöltött. Még az étkezéseit is üvöltve, őrjöngve töltötte, aludni egy másodpercet sem aludt egész nap. Próbáltunk mindent, de az összes reakciója kimerült a tágra nyitott szemekben, krokodil könnyekben, remegve, csapkodva, vöröslő fejjel bőgésben. Este 11-kor még körbe-körbe autóztunk a háztömb körül, miközben ő felváltva nézelődött vagy üvöltött. Reggel kilenctől éjfélig tartott ez a műsor, amikor egyszerűen mély álomba merült.

Ma reggel mosolyogva ébredt, hát nem lehet nem imádni, komolyan. Indításként gondoltam lecserélem a pelusát. Felpakoltam a pelenkázó asztalra, lefejtettem róla a ruhát, pelust, majd egy óvatos mozdulattal próbáltam megtörölgetni a popsiját, amikor... igen, kitaláltátok. A gyermekem arcon szart. Én nagyon remélem, hogy ez csak a kezdő anyukák "szerencséje" és nem lesz belőle rendszer, mert szerintem a következő alkalommal már nem fogok ennyire őszintén röhögni.

6 megjegyzés:

  1. Upsz! :) Na ezt nem gondoltam volna, hogy egy baba arcon tudja kakálni az anyját :O Ez lökhajtással jött ki, vagy mi? :)

    VálaszTörlés
  2. A második löket valahogy mindig kidurran belőle, amit igazából eddig is tudtam, de reggel, félálomban nem működtek a reflexeim. :)

    VálaszTörlés
  3. jó, hát én szerintem a következő alkalommal és őszintén nevetve olvasnám :D szerencsére a macska ilyet még nem csinált, bár volt már, hogy az ölembe ült és ideszellentett, majd megpróbált lelépni...

    VálaszTörlés
  4. Ígérem, hogy lesznek még vicces, béna szülős bejegyzések, dögivel. :)

    VálaszTörlés
  5. Na kérem, tegnap még csak röhögtem rajta, ma reggel már mi is megkaptuk! :D Komolyan én ilyet még nem láttam, pedig Lillus már 4 éves! Reggel 7-kor kakált egyet a picike, kis is bontottam a pelusát, erre píííffff, kilőtte a rakétáját, épp csak félre tudtam ugrani, de a szőnyeg sajnos nem úszta meg, úgyhogy pucolhattam :-/ :D

    VálaszTörlés