2015. május 3., vasárnap

Mother's Day

Anyák napjára azt kaptam az anyósomtól és az apósomtól ajándékba, hogy kitalálták, hogy én már nem szeretem a fiúkat, sőt kifejezetten utálom őt. Azért, mert nem mondom neki minden mondatomban, hogy köszönöm és kérem. Mert ha este hazajön nem ugrom és készítek neki kávét. És nem hozom elé a papucsát. Helyette viszont megkérem, vagyis szerintük utasítom, hogy vigyázzon Ficánkára, amíg én gyorsan megfürdök.

És nem köszöntöm őket csillingelő jókedvvel, minden áldott nap. És ha megkérdezik milyen napom van, én őszintén elmondom nekik, ahelyett, hogy csak bólogatnék és az mondanám minden csodálatos. Szerintük azért töltök sok időt Magyarországon, mert már nem szeretem E.-t és azt tervezem, hogy elhagyom. 

Csak ültem és nem tudtam mit mondani, még könnyeim sem voltak, annyira meglepődtem a vádaktól. Helyette elvittem Ficánkát sétálni. E. a piacon ért utol minket. Ettünk a szokott helyünkön, salty beef-et, jó mustárosan. Közben E. elmesélte, hogy elég csúnyán beolvasott nekik. Mondtam, hogy szerintem nem kellett volna, mert inkább szomorú, hogy ők így látnak minket és nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki ez, hiszen teljesen nyilvánval, hogy szeretem E.-t, imádom Ficánkát. 

Mire hazaértünk, ők elmentek. Nem tudom milyen lesz, ha hazajönnek. Ez az ő házuk, ezek után én csak egy betolakodó vagyok, akit eddig is csak megtűrtek. 

6 megjegyzés:

  1. Rézi... Nem vagyok okos, sem bölcs. Nem mondok semmit, inkább kérdezek. Hogy látod, mikor tudtok költözni? A múltkor olyan jól feltérkezépeztétek a terepet!

    VálaszTörlés
  2. Uristen. Koltozni, koltozni, barmi aron!!

    VálaszTörlés
  3. Minden elismerésem, hogy ezt kibírod... :( Költözzetek, ahogy csak lehet!

    VálaszTörlés
  4. Mondd csak meg nekik, hogy ha náluk effélékben mérik a szeretet, akkor ők nyilvánvalón egy cseppet sem szeretik a saját unokájukat.

    VálaszTörlés
  5. Én nem tudom, miért nem ismertem a blogod, de mostantól itt vagyok én is! És ez a helyzet borzalmas, még az én gyomrom is összeugrott, csak attól, hogy olvastam. Én csak arra gondolnék a helyedben, hogy ez nem tart örökké, és mostantól küzdenék a költözésért, mint egy pitbull. Milyen gonosz emberek vannak... Tarts ki, gondolok rád!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm csajok a bíztatást, kibírjuk, mert ki kell bírni. Nem könnyű, főleg, hogy nekem nem erősségem a cukiskodás. Viszont Ficánkáért, E.-ért bármit. Most csend van, remélem kicsit elgondolkodtak, aztán meglátjuk. Bízom a jövőnkben, bízom E.-ben.

    VálaszTörlés