2015. július 26., vasárnap

Family photoshoot

Az esküvői fotós ragaszkodott hozzá, hogy készítsen rólunk jegyesfotózást. Mi ezen jót derültünk, mert mi nem azok a fajták vagyunk, akik csak úgy felszabadultan teszik-veszik magukat a fényképezőgép előtt. Úgyhogy gondolatban sok sikert kívántunk neki. Majd inkább felvetettük, hogy legyen családi fotózás, mivel van egy gyönyörű kisfiúnk, aki ellensúlyozza béna szüleit.

Aztán megbeszéltük a helyet és az időpontot... viszont nem számoltunk az angol nyárral. Mert az angol nyár az olyan... az olyan... hogy nem létezik. Vagy esik, vagy nem. Gyakorlatilag ez a két lehetőség van. És mikor nem esik, az sem feltétlenül jelenti azt, hogy jó idő van. Általában nincs. Ha meg igen, akkor mindenki gyorsan kiposztolja a fészbukra, nehogy bárki is lemaradjon róla. Kétszer tettük át a fotózást, mire sikerüt végre eljutnunk Greenwich-be. Akkor is úgy, hogy egész délelőtt zuhogott az eső, telefonon tartottuk a kapcsolatot a fotóssal, hogy szerinte és szerintünk mikor áll el, és van e esélyünk rá, hogy elkészüljenek a képek.

Végül délutánra kisütött a nap, felszárította a tonnányi vizet, így elkészülhettek a képek. Maradjunk annyiban, hogy még mindig nem mi vagyunk azok, akik kényelmesen érzik magukat a fényképezőgép előtt. Viszont nem is lettek olyan rossszak a képek, sőt, hála a gondos utómunkának azt kell mondanom egyes képeket egész türhetően nézek ki.

Ficánka pedig... egyszerűen csodaszép.

9 megjegyzés:

  1. A ti lábatok sem csúnya, de Ficánka tényleg tündérszép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legalább a lábunk fotogén! Az is valami. :) Ficánka pedig túlragyog mindenkit.

      Törlés
  2. Cukiiiiiii!! De miért fotózott a pasi nappal szemben? Mi is voltunk otthon (ott meg pont a meleg volt a baj: csurgott rólunk a víz) es a mi fotósunk is fénnyel szemben fotografált gyakran...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez valami fotós dili lehet. Esetleg így jobb a fény, vagy könnyebb az utómunka... fogalmam sincs. A fotósunk egyébként nő, velem egykorú, két kislánnyal, remekül értett Ficánka nyelvén. :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Mintha annyira angyali lenne! Inkább ördögöcske, pirinyó kis szarvacskákkal. :D

      Törlés
  4. Jó fotó! Milyen csinos vagy!!!! Ficánka pedig igazán cuki! Annyira szeretem a kis puha, kopasz fejüket!

    VálaszTörlés
  5. szuper fotó! :) a photoshopnak hála különben lehet ilyen fénycsóvát csinálni bárhova, nem biztos, hogy szembe ment a nappal.. :)

    VálaszTörlés
  6. Ó, de nagyon klassz, szépek vagytok mindannyian! :)

    VálaszTörlés