2016. július 18., hétfő

Sunshine & Happiness

Kezdésnek mindjárt: E.-nek végre van rendes munkája, angol cégnél, nem csak afféle ügynökséges melója. Sajnos a pénz nem a legjobb, viszont szuper cafetériájuk van, normális szabadságokkal és előrelépési lehetőség. Persze egyébként miért is ne, szombaton kificamította a lábát, így most sántikálva, fogcsikorgatva dolgozik, mert hát nem mehet szabadságra, betegállományba, mivel ő most az újonc.

Aztán van még az is, hogy új időszámítaás kezdődött nálunk. Nevezetesen: - dobpergés - Bebe a saját szobájában, saját ágyában alszik már három napja. Nagyon büszke vagyok rá. Arra még büszkébb, hogy ő kérte, ő akarta és gyönyörűen végigalussza az egész éjszakát. Bizony, ezt is megéltük. Magunkra is büszkék lehetünk, hogy bár nehezen, nyüszkölve, de végigkísértük ezen az úton, anélkül, hogy bármire kényszerítettük volna, vagy hagytuk volna sírni, ahogyan elég sokan tanácsolták. Megint megtanultuk tőle, hogy nincs lehetetlen, csak türelmetlen.

Az pedig, hogy végre Angliában is nyár van, csak hab a tortán.

15 megjegyzés:

  1. Jáj, ez a "hagyd sírni"... Ez a halálom, én is megkapom...

    Örülök, hogy Bebe végre végigalussza az éjszakát :) Már nagyon rátok fért! Egyszer mindent kinőnek, kérdés hogy mikor ;-)
    És szuper, hogy meló is van. Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy pont nektek nem akar összejönni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi sem akartuk elhinni, annyira bíztunk E. tapasztalatában, aztán meg tessék. Kellett hozzá fél év.

      Bebe majd talál mást, amivel kiboríthat minket. ;)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszi! :) Nem adom kölcsön, mert megváltozna a véleményed. ;)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Apjátó örökölte, neki lenne ennyire bongyi haja, ha nem lenne tök kopasz. :)

      Törlés
  5. Annyira örülök!! :) Igazán kijárt már egy jó adat a Sunshine-ból, de főleg a Happiness-ből nektek! Ennyire türelemnek és kitartásnak meg kellett hoznia végre a gyümölcsét! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Türelemmel most éppen nem állunk jól, de majd csak az is lesz... egyszer. ;)

      Törlés
  6. Jajj, de jó ezt végre hallani! Akkor most már minden összejött (lakás, meló, alvás :D), Te is nyugodtabb lehetsz :) És már nagyon várom, hogy találkozzunk! :) (Húgod)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És mikor jössz? Mi várunk! Már van szuper felfújható matracunk is. :)

      Törlés
    2. Hát meg kéne beszélni, én kapható vagyok akármikor, hogy menjek és adjam a családi támaszt, pozitív energiát, csít, amire szükséged van stb. stb., csak zavarni nem akarlak :) Szóval te szabd meg, te vagy a főnök :) ♥

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  7. Ó ez szuper! Légzésfigyelőt elhagytátok? Nem kell? Gondolt Rátok, nálunk is besípolt valamelyik éjjel, mert olyan mélyen aludt, hogy nem érzékelte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A légzésfigyelőt először átraktuk az ágyába, aztán két éjszaka után elhagytuk, mert valahányszor kimászott, hogy megkeressen, besípolt. Érdekes, hogy az ágyában nem mocorog annyit, mint mikor velünk aludt. Volt, hogy reggel is úgy találtam, ahogyan elaludt.

      Törlés