2015. április 2., csütörtök

Jumping Juniper

Örülök, hogy anyós ma nincs itthon. Nyilván szívrohamot kapott volna attól, hogy a konyhai mosogató felett mosom a hajam. De mit lehet tenni, ha a kisded üvölt valahányszor a zuhanyrózsából vizet engedek a fejemre. Gondolom kétségbeesik, hogy a fejem eltűnik a nagy sistergés alatt. Így viszont totál elfoglalta magát a strasszköves papucsommal, miközben én mosogatást imitálva sikáltam a fejemet.

Egyébként meg miután leírtam, hogy nem eszik, azóta kilószám vásárolom az Ella`s Kitchen nevű bébiételéket. Csak a csirkéset, mert imádja. Házi kosztra rá sem néz, kivéve a zabpelyhes keksz. Ha csirkére vágyik azt üvölti: pap-pap-pap és nagyokat tátog hozzá. Ha bújásra és anyatejre vágyik, akkor: mama-ma-mama-ma. Hogy lehet ennyire okos? Hogy? Meg szép... biztosan nem tőlem örökölte.

3 megjegyzés:

  1. És mi a helyzet a darabos kajákkal? Azért azt is eszi?
    Én mostanában próbálom megismertetni vele a kézbe fogható kajákkal, de eddig abszolút sikertelenül. Nyammogja egy picit, aztán keres valami keményet, amin edzheti a fogait :) Szóval ő csak azért rág, mert rághatnékja van, nem azért, mert enni akar belőle.

    VálaszTörlés
  2. Darabosan eszik: csirkét, almát, banánt, babakekszet, sültkrumplit. De csak akkor, ha anyós nem látja, mert akkor balhé van. Szerinte a darabos ételtől Ficánka meg fog fulladni. Mindezt azért, mert egyszer majdnem megfullasztotta Ficánkát sültkrumplival. Odaadta a gyerek kezébe a sültkrumpit, mondván majd ő eteti, majd elfordult beszélgetni nagypapával. Ficánka ezalatt benyomta a szájába a sültkrumpi felét. Odaugrottam, kikaptam a szájából, gyerek ordít, anyós kiabál: hogy látod, pont ezért nem kaphat darabosat!

    Most itt tartunk. Darabosat csak a kezemből, szigorú felügyelett alatt, mikor anyós nincs jelen.

    VálaszTörlés