2015. április 28., kedd

Wedding planner

Ki kell írnom magamból, hogy zseniális meghívót találtam az Etsy-n, már meg is rendeltem. Nem lesz olcsó, viszont örök emlék, nem csak egy papírlap eltéve évtizedekre. Persze majd idő és gyakorlás kell hozzá, hogy csudaszépen megcsináljam. Majd stikában, mikor Ficánka alszik, nyomdázom egyet. Mert, hogy nyomda sablon lesz a meghívónk és magunknak kell majd elkészíteni. Mekkora kúlság már?!

Sikerült fotóst is szereznem, meglepően kevés pénzért. Komolyan, hogy mire nem jó a facebookos kismama csoport. Szuper képei vannak a csajnak, akaratlanul is lájkoltam már képeit régebben, most meg ő fog fényképezni az esküvönkön. Akar velünk találkozni majd valamikor, hogy egyeztessük az elképzeléseinket. Mondtam neki, hogy ne számítson nagy csinnadrattára, mert ennek nem vagyunk hívei, szelíd, szolid esküvőnk lesz, viszonylag kevés emberrel, low budgetben. Erre mondott egy összeget, amire nem lehetett nemet mondani. Szerintem megértette a low budget lényegét.

Közben az alsószoknyám még mindig nem érkezett meg, pedig már ezer éve megrendeltem. Persze, ha az is olyan mértékben átlátszó lesz, mint az esküvői ruhám, akkor jobban fogok járni, ha magam varrok egyet. 

Lassan el kell kezdenem a nászút foglalást is, meg az otthoni ebéd szervezését. Illetve át kell nyálaznom még pár dolgot azzal kapcsolatban, hogy hogyan is kell Magyarországon honosítani az angol esküvőmet. Arra már rájöttem, hogy Ficánka születését is le kellett volna jelentenem valahol, azt, hogy hol, arra még nem. És azon is gondolkodom, hogy akarom-e E. nevét vagy sem, esetleg kötőjellel, mint Ficánka. Vagy tartsam meg a sajátom... óriási dilemma ez, kérem szépen.

És akkor arról még nem is írtam, hogy a házasságkötő ügyintőzéjőtől kaptam egy mélt, hogy méltóztassak kiválasztani a bevonuló zenémet, mert ezt ő nem teheti meg helyettem. Őszintén megmondva nekem ötletem sincs, pedig csuda klassz lenne valami igazán rézis bevonulás. Ötletek?

Update: ebéd közben megtaláltam a közös dalunkat. Megmutattam E.-nek, szerinte is ez a dalunk. Még szerencse, hogy a mélről nem tud, így az titok marad, hogy erre fogunk vonulni. Egy zseni vagyok. 

10 megjegyzés:

  1. the final countdown? :D vagy az eye of the tiger? :D na jó, komolyra fordítva nekem sincs ötletem de én szerintem valami sims1 building theme zenére mennék, szóval talán nem is kéne tippeket adnom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy esetleg az I will survive? :-SS Szerintem a sims1 tök jó zene, ciczás.

      Törlés
  2. Mi Star Wars zenere vonultunk... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek szerintem E. is örülne. Köszi az ötletet, jó lesz tárgyalási alapnak.

      Törlés
  3. A klasszikus nászinduló miért nem jó? Azt csak egyszer kaphatod meg (elvileg), az csak egyszer kifejezetten a tiéd. Bár belátom, a vőlegényeddel közös zenétek jobb lenne.

    Apropó, majd elmeséled, hogy voltál-e játszóházban Ficánkával?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nászinduló bennem kicsit fura érzést kelt, nem tudom megmagyarázni miért.

      Játszóházban voltunk, szívem szerint soha többet nem mennék. De mivel Ficánka szuper jól szórakozott, így kénytelen leszek.

      Törlés
  4. nekünk nem volt bevonuló zenénk:) mi úgy vonultunk be, hogy itt vagyunk, jöttünk az időpontra, alárírunk, nem pezsgő sem kell, mi csak igent akarunk mondani:)

    VálaszTörlés
  5. Ezért kérdeztek meg mélben, mert ha nem választasz semmit, nem is kapsz semmit. Az Anyukám nagyon csalódott lenne, ha nem lenne zene. Mondjuk ő a nászindulóra számít. :)

    VálaszTörlés
  6. nekem rögtön a debout sur le zinc jutott eszembe, a la déclaration, még te küldted nekem anno, az meg ilyen szép, szerelmes szám, hogy te vagy az első és második választásom stb.
    (emlékszem, cinikus időszakomban mekkora kiábrándulás volt, hogy ez egy szerelmes nóta :D )

    VálaszTörlés
  7. Nekem is ez volt az első, ami beugrott, de E.-nek nem tetszik. Így marad a The Wannabies-től a You and me song.

    VálaszTörlés