2016. július 6., szerda

The hardest job ever

Vannak rosszabb és még rosszabb napjaink. A még rosszabb napok után szinte felüdülés a csak egy kicsit rossz nap. Igazán kár, pedig bíztam a homeopátiás golyócskákban. Azt hiszem tegnap volt mindkettőnk legrosszabb napja, ami duplán szívás. Viszont mostantól magasról letojok minden szánakozó pillantást és megmondóembert, csak előre nézek, mert ott legalább ilyen cukiságok vannak, mint ez:






14 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nem, csak két éves. ;) Nagyon benne vagyunk a hiszti korszakban, minden napra kijut valami. Nehéz. De no problemo, ezen is túl kell esni.

      Törlés
  2. Igen, túl kell esni rajta, bár én egyre gyakrabban érzem, hogy nem fogom túlélni idegbaj nélkül :) Nálunk a hisztikorszakot még a fogzás is megfejeli, állandóan tövig van a keze a szájában, de már nem is tudom mióta... Mintha soha nem akarna kibújni az a maradék 4 foga :(
    Mancinál is megviselt a hiszti, meg az anyás korszak, de most Picurnál sokkal jobban. Komolyan úgy érzem, hogy öreg vagyok én már ehhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszus, most, hogy mondod! Keze állandóan a szájában, mondja is, hogy fáj... Bakker :D

      Ma csak egy kicsit rossz napunk van/volt, az igaz szívás tényleg az, ha mindkettőnknek az van. Akkor egymást generáljuk, őrület a köbön. Olyankor kitudnék futni a világból... Tegnap Annának bőgtem. Tök szupi, hogy végre tudunk beszélni, erre traktálom a marhaságaimmal és bőgök. Hátkomolyan...

      Törlés
    2. Hát na ja, ez ilyen sírós-dühöngős időszak. És nem csak a gyerek részéről :)

      Törlés
    3. Ha ezt tudom, akkor inkább kértem volna egy kiskutyát. ;) :D

      Törlés
  3. Tényleg nehéz ez az időszak, kitartás! Én konkrétan minden este kiborulok, mert elhúzza még az altatást is, nem elég a napi 3 hiszti :( a többi része viszont élvezetes a napnak, de az enyém mindjárt 3 éves...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Altatás, örök téma! Hiába teszem le időben, fürdés, mese, könyörgés, ráhagyás, könyörgés, ráhagyás, könyörgés, kiborulás, aztán éjjel 11-kor(!) elalszik. Hátkomolyan... Vannak napok, amikor E. is eszpesszó-redbull-lal indít. ;)

      De őszintén remélem, hogy 3 évesen már tényleg csak ennyi problémánk lesz. :)

      Törlés
    2. Természetesen ma délelőtt úgy összevesztünk, hogy én is sírtam :( altatás ugyanez! Mese, ének, ölelés, ráhangolódás... kiborulás :) de ebben legalább van némi logika, ha 8-ra ágyban van, 9-re elalszik. Ha csúszunk, kiszámíthatatlan!

      Törlés
    3. Baba kora óta törekszünk, hogy mindent azonos időben csináljuk, főleg az altatást, mert, hogy "állítólag" a babák megtanulják a rutint és a rendszert. Szerintem a Bebe direkt szembemegy a trenddel, nem, hogy nem tanulja meg, de néha kifejezetten úgy érzem, hogy kiröhög minket.

      Törlés
  4. Minden együttérzésem! Nalunk egy majdnem másfél éves lányka hisztizik időnként. Azt vettem egyébként észre, hogy a legnagyobb műsor az nekem jár, mindenki mással, mint apa v a nagyi sokkal kíméletesebb:) kb félév tapasztalata alapján nalunk hullámokban jönnek a hisztis időszakok, néha jobb néha rosszabb. A hisztizik szóló mesék nagyon sokat segítenek. Van pl Berg Judit Hisztimesék c könyve, nálunk nagyon szereti a lányom és kergetjük is a hisztimanót - több kevesebb sikerrel.

    VálaszTörlés
  5. Minden együttérzésem! Nalunk egy majdnem másfél éves lányka hisztizik időnként. Azt vettem egyébként észre, hogy a legnagyobb műsor az nekem jár, mindenki mással, mint apa v a nagyi sokkal kíméletesebb:) kb félév tapasztalata alapján nalunk hullámokban jönnek a hisztis időszakok, néha jobb néha rosszabb. A hisztizik szóló mesék nagyon sokat segítenek. Van pl Berg Judit Hisztimesék c könyve, nálunk nagyon szereti a lányom és kergetjük is a hisztimanót - több kevesebb sikerrel.

    VálaszTörlés