2017. december 15., péntek

Nincs

Most hívtak, hogy a gyerek nincs az oviban, hát, mégis mi történt velünk? Mondtam, hogy semmi, köszönjük szépen, és legyenek szívesek még egyszer ellenőrizni a bongyor szőke hajú, dinós karácsonyi pulóvert (csúnya karácsonyi pulcsi nap) viselő lesz az enyém. Nem telt el két perc és visszahívtak, hogy megvan a gyerek, csak rossz listát néztek. Mondjuk abban a két percben éveket öregedtem és kb. milliószor megkérdeztem anyukámat hogy biztosan Bebét vitte e ma oviba...

9 megjegyzés:

  1. Basszus, kiráz a hideg. Én emiatt nem merem elküldeni ovis kirándulásra, és emiatt rettegek minden egyes menzás napokon. Túl kicsi még ahhoz, hogy vigyázni tudjon magára, a hiba pedig, mint tudjuk, emberi... főleg, ha adminisztrációval jár (nálunk is különféle listákal operálnak). De azért ez őrület. Nem irigellek azért a 2 percért... :((((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére ovis kirándulásokra valamelyikünk mindig megy. Így azt nem kell kihagyni. Viszont abban a két percben komolyan lepergett előttem, hogy hogyan tűnhetett el a gyerek, ha eleve áll egy felnőtt az ovi ajtajában, még kettő a kapuban és a teremben is ott van minimum két nevelő. Plusz az aggódós anyukám, aki még azt is képes ellenőrizni, hogy Bebe biztosan a megfelelő ruházatban, felszereléssel maradt az oviban, táska a dobozba, jele a jelenléti táblán.

      Törlés
  2. basszus, de egy ovinéni hogy nem ismeri az összes gyerekét lista nélkül?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A recepciós hívott először, aki valószínűleg a két héttel ezelőtti listát nézte, mikor Bebe valóban nem volt oviban, mert beteg volt. Aztán az óvónéni hívott vissza, hogy megnyugtasson, Bebe éppen a Jingle Bells-re rázza lelkesen.

      Törlés
  3. Elhiszem, hogy éveket öregedtél. Auuu!

    VálaszTörlés
  4. Ezt velem is megcsinaltak a nagyobb gyereknel. Epp reception class-ba jart. Mondjuk aznap reggel en vittem el, ugyhogy tudtam ott van. Plusz az volt mazlim, hogy ez a lany gyermekem volt, aki tudtam, nem csinalt volna olyan hulyeseget, mint meglog, meg 4 evesen sem. Ha ez par evvel kesobb tortenik a fiammal tuti lever a viz. Nalunk az tortent, hogy volt egy ugyanolyan vezetekenevu kisfiu, aki nem volt ott, s csak elneztek a listat amikor telefonalasra kerult sor. Azert nalad is ezt olvasvan elgondolkodtato hanyszor tortenhet ez meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a veszély nem fenyeget, hogy hasonló nevű gyerek van akár az egész iskolában is. Viszont dühítő, hogy 2 héttel ezelőtti listát nézhetett az aznapi helyett. Szerintem én nagyjából jól kezeltem a helyzetett, E. viszont végigmorogta szinte az egész hétvégét miatta, belengetve a lehetőséget, hogy másik ovi-suli után kellene néznünk.

      Törlés
  5. Ezek mar jo regen tortentek, de visszahoztad az esemenyeket. Szerintem ez is hozzajarulhatott, de kovetkezo evben mi is kivettuk a gyereket. Mai napig ugy tartjuk eletunk legjobb dontese volt. Nyilvan voltak egyeb bajok amiket szerintem mi tok levettunk, ugyanis par honappal azutan, hogy mi elmentunk az OFSTED ellenorizte, s a legrosszabb kategoriat kapta. Az uj iskolaval meg olyan mazlink volt, hogy nem csak OFSTED outstanding volt, de mara mar a TIMES szerint a varos legjobb iskolaja ugy 70-bol. Leirhatatlan volt a kulonbseg a sulik kozott. Ugyhogy lehet erdemes lenne osztonokre hallgatni nektek is.

    VálaszTörlés
  6. Bízom benne, hogy egyszeri alkalom volt és nem ismétlődik meg mégegyszer. Nem szívesen váltanék óvodát/iskolát, mert ez egy picike nagyon családias hely. A többi suli sokkal nagyobb létszámmal működik, Bebe pedig egy kicsit hmmm... speciális igényű gyerek, aki nagyon megsínylené, ha nem kapná meg azt a plusz figyelmet, amit itt megkap.

    VálaszTörlés