2018. május 26., szombat

5 hónap

Lassan már hat, ha ilyen tempóban haladok a posztok írásával. Szóval, több, mint 5 és fél. Minden erőlködés nélkül forog, mostanában a felülést és a kúszást gyakorolja, csak tudnám hova siet ennyire. Bár igaz, hogy mostanában én sem akarom megállítani az időt, mert egyszerre van növekedési ugrás, mozgásfejlődés és fogzás. A növekedési ugrást még csak-csak kibírom, rossz esetben is kb. egy hét, amíg a szokásos 3 óránkénti etetés helyett  másfél, két óránként kell. Mocsok fáradt vagyok, nehezen viselem már ennyi idősen az alvás megvonást. A mozgásfejlődés borzasztó, álmában is megpróbál felülni. Napközben meg kiborul, ha már unja a hempergést és nincs ki tartsa a popóját. A fogcsírák már kb. egy hónapja beindultak, tömi az ökleit a szájába, miközben nyáltermelése vetekszik a Niagara éves vízhozamával. Még szerencse, hogy mindezeket hatalmas vigyorral az arcán teszi.

Bebe túlesett az iskolaérettségi vizsgálaton. Úgy tűnik készen áll, már csak néhány plusz teszt és felmérés következik, hogy megtudjuk szüksége lesz e plusz segítségre a tanulásban. El sem hiszem, hogy már 4 éves lesz, szeptembertől már iskolás nagyfiú. Hova tűnek az évek? Én is 40 leszek néhány nap múlva... Hosszú évek után először Magyarországon fogom ünnepelni a születésnapomat. Mennyire szuper ajándék! Nagyon várom már, a szarkalábakat, lógó integető izmokat már kevésbbé.

3 megjegyzés:

  1. Rendszeresen rákukkantok a blogra, hogy van-e új poszt. Mindig örülök, mikor írsz, jó hallani felőletek. :) És most külön örülök az utazós hírnek!! :)

    VálaszTörlés
  2. Holnap utazunk, Annával már beszéltem, összehozunk valamit ígérem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pont tegnap beszéltem Annával! Még vele sem találkoztam mióta visszajött. Már alig várom, hogy lássalak titeket! :)

      Törlés