2011. november 21., hétfő

Feel good


Ma azért is jó napom van. Remélem mindenki figyel. Ez egy Titokba is frankón beilleszthető mondat. Gyakorlok. Még nem egészen megy, pl. marha nehéz elképzelnem éjszakai műszak kellős közepén, mikor a szemem leragad és tucatjával nyomják a kezembe a kábelvégeket hegesztésre, hogy voltaképp az Oscar díjat köszönöm meg a családomnak és a szeretteimnek, meg persze mindenkinek, aki hitt bennem.

De ma szabin vagyok. Tehát arcpakolás, csokoládé, tea, meleg ágyacskám és persze A. Ki sem fogok/gunk bújni egész estig belőle, mikor is filmklubba megyek. Az Alfie-t fogjuk megnézni, moderátorral, meg mindennel ami kell. Tök kíváncsi leszek. Remélem azért senki sem próbálja majd megvédeni Alfie-t, mert lássuk be, Alfie egy pöcs. Nincs felmentés ez alól. Alfie egy anyaszomorító seggfej, és nem, nem fogom sajnálni. Ha kell ez mellett simán hosszas elemzésekbe kezdek, nem vagyok meggyőzhető az ellenkezőjéről, szóval érdekes esténk lesz.

Aztán még az is van, hogy Lovely Charlie új albuma letölthető megvehető a boltokban. Megyek és be is szerzem, az új Debout sur le zinc albummal együtt. Imádom az internetet, a szabad napot, a mentás-levendulás-joghurtos arcpakolást, a szexet és az Oscar díjamat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése