2013. augusztus 20., kedd

Sick

Túl vagyunk az első üvöltve hányós, sírva fosós éjszakán (mármint én voltam az, aki mindezt produkálta). Mindenki tudja, hogy ez nagyjából határválasztó egy kapcsolatban, mert ott van a szenvedő fél, aki agonizál és minden baja van, míg a másik próbál enyhíteni a szenvedésein. Még akkor is, ha egyesek azt kiabálják két hányás közben, hogy: Hagyj békén, ne nyúlj hozzám! Hagyj meghalni! Mondtam is E.-nek, hogy szuperul teljesített, most már akár szülhetünk is. Erre nem túl helyesen visszakérdezett, hogy mármint mi ketten együtt? Még szép, feleltem, elvégre nem gondolod, hogy egyedül fogom végigcsinálni, miközben senkit sem tudok hibáztatni, hogy TE tetted ezt velem és nem tudok senki fejéhez vágni válogatott csúnya szavakat angolul és magyarul felváltva. Ezek után megkérdezte, hogy de azért továbbra is szeretem e. Persze, hogy imádom üvöltöttem vissza a wc-ből, csak ígérje meg, hogy nem jön utánam és hagy meghalni.

Pedig egyébként tök szuper napunk volt, leszámítva azt, hogy a szemészeten folyton összekevertem az "A-t" és az "E-t", ami miatt a szemész biztosan teljesen hülyének nézett. Viszont gyönyörűen olvastam neki angolul, szóval azért mégiscsak sikerült meggyőznöm a végére, hogy ismerem a betűket. Kiderült, hogy erősebb szemüveg kell, ezért fájt mostanában ennyire, de szerencsére egyéb baj nincs.

Sikerült E.-nek szuper rövidgatyót is vennünk, tervezi is, hogy felveszi majd Magyarországon. Igazán kíváncsi leszek majd rá, mert egyikünk sem az az igazán rövidnadrágos típus. Aztán voltunk orvosnál is, megmutattam neki a vérnyomásomat és mostantól már a nevét is tudom, szóval, elmondhatom, hogy van körzeti dokim itt a nagy ködösben. Ezután romlott el minden, mert megettem a sonkát Anyóskáék kedvenc helyén és utána sugárban hánytam tőle. Apuka meg is kérdezte, hogy akarom e, hogy beverje az orrukat, de a én leginkább meghalni akartam és nem hányni.

Pedig már megvan az új J. K. Rowling könyvem is és hamarosan érkezik a puzzle mat-om is és ma már nem is hánytam.

5 megjegyzés:

  1. Namostan egyfelől mély részvétem, másfelől levettem az engem leginkább érdeklő infót, miszerint E. felveszi a gatyót Mo.-n, vagyis E. Mo.-n lesz, vagyis te is Mo.-n leszel, IGAAAAAAZ?

    VálaszTörlés
  2. Igaz, amint lesz tervünk, hogy mikor-hova, közkinccsé teszem. Ami biztos, hogy aug. 31-án megyünk és szept. 7-én jövünk vissza. Szerepel a terveinkben egy napos Budapest is. :)

    VálaszTörlés
  3. látnám az arcotokat az egynapos budapesten :)

    VálaszTörlés
  4. Még nem tudtuk eldönteni, hogy kedd vagy szerda legyen Budapest. Vacillálunk. De jó ha tudjátok, hogy kedd vagy szerda. :) Olyat lehetne, hogy facebookon megírjétok a telcsiszámotokat, hogy tudjalak értesíteni benneteket, hogy kedd vagy szerda?

    VálaszTörlés