2013. november 8., péntek

We are friends

Lassan megszokom, hogy a karácsony közeledtével minden nap bejelöl a facen legalább egy új ismerős. Nagyjából ilyen szöveggel, hogy:

Szia,
biztosan nem emlékszel már rám, de én voltam az, aki téged és a barátnődet halálra szekálta az általánosban. Csuda geci dolog volt tőlem, komolyan sajnálom. De most látom csak, te Londonban élsz, nem hoznál nekem az XY-ból egy Z-t, mert most van ilyen limitált kiadású izé, amit csak Londonban lehet kapni. Természetesen kifizetném, és ha erre jársz, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Nagykanizsán... stb., akkor oda is tudnád adni és beülhetnénk valahová meginni valamit.

Hát, komolyan a pofám leszakad az ilyenektől. Értem én hogy kari jön, meg ajit kell adni, meg szeretet, megbocsájtás és Coelho, de azért álljon már meg a menet. Először is nem vagyok tinilány, aki boldog boldogtalant visszajelől. Másodszor, nincs szeretet és megbocsájtás a részeről, ha geci voltál, ez van, szar ember vagyok, vállalom. Harmadszor, az ilyen limitált kiadású izék olyan boltokban vannak, ahová én elvből be sem teszem a lábam. Negyedszer, sosem lesz annyi pénzed, hogy ezt a limitált kiadású izét kifizesd. Ötödszörre pedig sanszos, hogy mindezek után nem fogok elmenni az ország túlfelére, hogy megigyak veled valamit.

Látszik ugye, hogy új erőre kaptam? Kellet nekem egy a kis pihenés. Helló, cinikus Rézi, üdv a világban megint!

5 megjegyzés:

  1. Hát az ilyennek aztán van bőr a képén!
    Te figyi Rézi, ha már itt tartunk, nem hoznál nekem olyan limitált kiadású izét, tudod...

    VálaszTörlés
  2. Van bőr a képén, és a következőnek is, meg a következőnek is...
    (Azt azért ugye tudod, hogy Neked bármilyen limitált kiadású izét boldogan leszállítok innen a Nagyködösből? :) )

    VálaszTörlés
  3. Én csak szimplán imádlak a cinizmusodért és egyéb jó tulajdonságaidért..És ne aggódj a limitált cuccokat beszerzem másokon keresztül :-DD

    VálaszTörlés
  4. olyan még nem volt, hogy szia figyu tudsz nekem állást találni londiban? angolul nem igazán tudok még, de majd ott rám ragad! meg szállás is kéne az első néhány hónapra, pénzem ugyan nincs. de ne ám valami szar melót találjál, én fontos ember vagyok, nem valami mosogató akarok lenni hanem cégvezető minimum!!!!
    :D

    VálaszTörlés