2013. november 19., kedd

I am a celebrity, get me out of here

Tegnap este durva celeb-mérgezést kaptam, úgyhogy egy időre leállok a talk-showk nézésével, mert így is több british cölöpöt felismertem, mint kellene. Mondjuk katartikus élmény volt összefutni a wc-ben az összes EastEnders "sztárral", akik gyakorlatilag sorfalat álltak nekem, miközben a kéztörlőt próbáltam feltölteni, majdnem meg is hajoltam, mikor végre sikerült. 

Aztán egy nagyon édes férfihang felhívott, hogy kaphatna e esetleg - de igazán nem akar zavarni, távol álljon tőle - egy vasalót és vasalóállványt. Majd mikor bemondta, hogy a legnagyobb tárgyalóba kéri, akkor azért meginogtam és visszakérdeztem legalább 5-ször. Végül persze vittem, de arra igazán nem számítottam, hogy kinyitva a tárgyaló ajtaját Olly Murs-szal találom szemben magam, aki egy szál alsógatyában áll a terem közepén, a McFly tagjai meg a karosszékekben terpeszkednek. Itt mondjuk kiderült, hogy mennyire öreg vagyok, mert Olly meglepően hanvas volt, én pedig arra gondoltam, hogy milyen édi kisgyerek és nem arra, hogy bazzzzeg, micsoda test.

De lehet, hogy az is közrejátszott, hogy az ismert angol playboy éppen takarítást kért telefonon és már az járt a fejemben, hogy mi minden szart fogok megint ott találni. Tegnapelőtt kicsit kiakadtam, mikor a szőnyegből vért kellett kiszednem, a fürdőkádból meg... hagyjuk... Nagyjából végeztem is, mikor megjelent az új kurvájával, aki mint kiderült bulgár volt. Majd persze megkérdezte tőlem is, hogy hová való vagyok. Mikor mondtam, hogy magyar, akkor vigyorgott és vicceskedve megjegyezte, hogy az majdnem Bulgária... Itt volt az a pillanat, mikor a csajjal egymásra néztünk... én pont azt gondoltam, hogy bazzeg ha valami félrecsúszott volna a londoni "karrieremben" simán lehetnék én is kurva, az ő szemén meg tisztán látszott, hogy azt gondolja: lehetnék én is takarítónő... 

Igazán kíváncsi leszek, hogy ma milyen szarra megyek be, bár mostanában már azt gondolom, hogy nem tudnak mivel meglepni. Mondjuk, azért Keanu Reeves-től még mindig elájulnék.

3 megjegyzés:

  1. én tök jól tudnék egy ilyen helyen dolgozni, mert még azt sem ismerném fel, akit amúgy igen.

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, hogy itt kint gyakorlatilag minden ezekről a sztárokról szól. Szóval ha nincs tvd, nem olvasol újságot, akkor is olyan szinten benne vannak a köztudatban, hogy elmenekülni sem tudsz előlük. Megesküszöm, hogy Ollyról és a McFlyról is itt kint hallottam először.

    VálaszTörlés
  3. Mikor lesz új poszt? :( Hol vagy? :(

    VálaszTörlés