2018. január 4., csütörtök

Midwife

Végre a család is találkozott a midwife-ommal, akiről annyit áradoztam mindenkinek. Szerintem egyébként megnyertem a világ legőrültebb nőjét, de az igazság az, hogy marhára bejött a stílusa. Laza, dumaláda, aki úgy káromkodik, mint a kocsis. Rengeteg új kifejezést tanultam tőle. Már ezért megérte.

Lemérte a Cseppnyulat, aki röpke két hét alatt magára pakolt 240 g-ot. Ettől kezdve abbahagyom az aggódást, amiért rendszeresen elöntöm tejjel, és ezért kénytelen sugárban megszabadulni a feleslegtől. A köldöke is csodaszép, már csak az éjjeli bandázásról kéne leszoktatni és én lennék a legboldogabb a világon. 

Mel (a midwife) őszintén örült, hogy most egy hiperszuper szülést produkáltam, mindenféle vérengzés nélkül. Persze tudta, hogy mennyire be voltunk tojva az egésztől. Mondtam neki, hogy a szülésznők gyakorlatilag végigkuncogták az összes beírását, különösen, amit utoljára írt. Röhögött és csak annyit mondott: "Drágám, de hát, te magad mondtad, hogy a tököd is tele van az egész szarsággal és már holnap szülnél." Nyilván, hogy én mondtam, de nem kellett volna szó szerint leírni, ugye?! Így esett, hogy a terhességi könyvem az indokoltnál sokkal több káromkodást tartalmazott. 

Fájó szívvel búcsúztam el tőle. A világ legszuperebb midwife-ja, örülök, hogy hozzá kerültem. Holnaptól már átkerülünk a health visitorunkhoz, akit már két él ve ismerünk, szóval, gyakorlatilag családtag.

1 megjegyzés: