2013. október 22., kedd

Shit always happens

Igazán lebénít az a sok rossz, ami mostanában csak gyűlik körülöttem. Próbálom magam felfegyverkeztetni pozítiv energiával, de marha nehezen megy. Éjszakákon át csak forgolódom, nem jön álom a szememre. Hallgatom E. lélegzetvételét, ahogy küzd minden egyes levegővétellel, a nátha most őrá csapott le. Próbálom örömtelivé varázsolni a gondolataimat, miközben a sok szar csak gyűlik, gyűlik. Rossz hírek garmadája. Én meg pozítiv vagyok és vidám, mosolyogva gondolok az előttem álló szebb napokra a nagy büdös lószart. Mert nem szabad aggódni, nem szabad agyalni, csak áramlani szabad, mint a csí. Mert úgy még nem volt, hogy valahogyan ne lett volna. Meg aztán minden rendben lesz, meg van is. Meg aztán ennek most így kell lennie, hogy tanuljunk belőle. Ugye?

Lássuk csak:
1. Egy barát elvesztése a rákkal szemben
2. Egy barát elvesztése az élettel szemben
3. Egy baba elvesztése a munka miatt

Ugye, mindenki úgy gondolja, hogy ebből csak erőt meríteni és tanulni lehet? Komolyan mondom, nagyon igyekszem.

8 megjegyzés:

  1. Az ilyen dolgok nem azért vannak, hogy tanulj, de legkevésbé, hogy erőt meríts belőlük. Egyszerűen csak túl kell élni őket, meg kell tapasztalni, hogy aztán más szemszögből lásd a dolgokat, más fontossági sorrendeket állíts fel.

    Szomorú dolgokat soroltál fel, sajnálom. Tudom, hogy nem vigasztal, de ez az év valami borzalom, nem csak neked :( Iszonyúan sok rossz adódott idén össze, és nem csak magamról beszélek, hanem a környezetemben is ezt látom. Túl sok a halál...

    VálaszTörlés
  2. Túl sok halál... túl sok értelmetlen halál.
    Iszonyú erőfeszítéssel próbálok pozitív maradni (ahogyan gondolom Te is), de nem fair, hogy pont akkor, mikor úgy érzem minden rendben, akkor jön a baj és nem egyedül... áhhh... nem... soha... mindig hozza a cimboráit is.

    VálaszTörlés
  3. Igen, általában a baj nem jár egyedül :(
    Próbálj meg új dolgokba belevágni. Amikor nagyon sok a rossz, gyógyír lehet, ha elhatározunk valami újat és belevágunk, vagy (mint nálam is pl.) takarítunk, lomtalanítunk, tisztogatunk. Ezek a dolgok elterelik a figyelmet, ugyanakkor látványos eredménnyel járnak, ami új energiával tölthet fel.

    VálaszTörlés
  4. Próbálok, de a napok csak mennek, én meg túl fáradt vagyok mindenhez. De majd erőt veszek magamon, ígérem.

    VálaszTörlés
  5. Elhiszem, Rézi.
    Majd csak jön valami, ami kicsit felráz...

    VálaszTörlés
  6. Ezt az évet úgy látom más sem kedveli túlzottan... bármerre néz az ember lánya, rosszat talál...
    De vígasztaljon a tudat, hogy már csak két hónap van hátra belőle!

    VálaszTörlés
  7. Egyébként én teljesen azt hittem, hogy ez a "fricskát mutatunk a sorsnak és azért is megmutatjuk, hogy nem gecizhet velünk" év lesz. Vagyis, hogy jön egy pár rossz, de ezért is megmutatjuk, hogy kijövünk belőle... aztán így a vége fele csak azért is megmutatta, hogy ki az úr a háznál.

    VálaszTörlés