2014. február 8., szombat

Stupid questions

Persze az ember lánya tartja a barátait és ismerőseit annyira értelmesnek, hogy nem kérdeznek hülyeségeket a terhességgel kapcsolatban. Aztán valahogy eljön az a pont, mikor átszakad a hülyeség gátja és olyan baromságokkal árasztanak el, hogy csak kapkodom a fejem. E. szerint ezek a kérdések egyenes arányosságban állnak a pocakom növekedésével és akkor még a hastapogatókról még nem is szóltam.

Az apja vezetéknevét kapja majd? - Gondolkodtunk rajta, hogy megkérjük Vilmos herceget, hogy vegye a nevére (William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor of Wales), de rájöttünk, hogy a Mustafa már így is éppen elég kibaszás lesz neki.

Magyarul fogsz beszélni hozzá? - Nem, japánul, bár kicsit gondban vagyok az "aranycicavirág rózsabojtos nyuszó-muszkója" tükörfordításával.

És mozog már? - Sőt, csajokat és/vagy pasikat hoz fel a kéróra és tegnap már zsebpénzemelést is kért.

Khm... a pasid és te szoktatok... izé...? - Viccelsz? Most, hogy megvan a baba már minek...

És, híztál már? - Nem, viccből van ez a kis dudor itt elől.

Kívánós vagy? - Ilyen kérdések után szinte kívánom, hogy megüthesselek.

Milyen vallású lesz? - Úgy gondoltuk a meglévő közül egyik sem elégíti ki az igényeinket, ezért újat alapítunk majd.

A legrosszabb, hogy ezzel még nyilvánvalóan nem úsztuk meg, van itt még ahonnan ez jött.

4 megjegyzés:

  1. :D remélem tényleg ezeket válaszolod! és az még nem volt, hogy lesz-e kistesó?

    VálaszTörlés
  2. Érdekes, de ez még nem merült fel, viszont a "kedvencem" kétségkívül ez: és mit szeretnél, fiút vagy lányt? Ezt egyébként pont olyanok kérdezik, akik már átélték a babavárás "kínjait", tehát pontosan tudják, hogy terhesnek lenni nem azt jelenti, hogy bárgyú félmosollyal az arcodon simogatod a pocakodat, hanem stresszelsz azon, hogy minden véreredmény jó legyen, az ultrahang is jó legyen, hogy mozogjon, hogy erős legyen a szívhangja, hogy fejlődjön. Halálra izgulod magad, közben pedig azon tépelődsz, hogy igazából nem szabad stresszelned magad, mert az árt a babának. Meg aztán lehet, hogy az is árt, hogy ezt csináltad, meg azt csináltad. Szóval, erre a kérdésre nincs vicces válasz, csak annyi, hogy: bazzzzmeg tökmindegy, csak egészséges legyen.

    VálaszTörlés
  3. Legalább még azt nem kérdezték meg, hogy de ugye Manchester-drukker lesz? :)

    VálaszTörlés
  4. Felejtsd el, nálunk az Arsenal vagy a Tottenham Hotspur a menő! :)

    VálaszTörlés