2015. február 28., szombat

Mum2Mum Market

J. jött az ötlettel, hogy ugorjunk el egy baba-mama börzére, hátha kifogunk valami szuper dolgot. A dolog úgy esett, hogy ma reggel el is mentünk Enfieldbe, - ami egy külső kerülete Londonnak - és szétnéztünk. Egy hatalmas templomban tartották, árusok voltak körbe-körbe, meg középen. Természetesen ők is anyukák és az ő megunt, kinőtt holmijaik. 

Elképesztően olcsón árultak mindent és valami hihetetlen, hogy mi mindent. Komolyan bánom, hogy két hete megvettük az etetőszéket. Most fele áron vehettünk volna, ugyanolyat. Játékok, babaholmik, babaruhák, pocaknadrágok, felsők, szoptatós felsők... stb. Minden, mi szem-szájnak ingere, iszonyatos olcsón. Persze nekünk is muszáj volt vennünk dolgokat. Vettünk egy könyvet, amiben mozognak az állatok, mikor lapozunk (1 font). Egy cuki kirakóst, gyönyörű színekben (2 font). Egy ajtókeretre szerelhető babaugrálót (3 font!!!), jesszus, forintra átszámítva is vicces összeg. Én meg magamnak vettem egy polaroid kamerát (gyerekkorom óta vágyom rá, egy álmom teljesült) (8 font). 

Kifele menet pedig lefoglaltunk egy asztalt áprilisra, hogy mi is eladjuk Ficánka kinőtt ruháit. Tudom, hogy csak aprópénzt fogunk értük kapni, de már most két zsák ruha áll a szekrényben, amit kinőtt, köztük olyan, amit életében egyszer sem vett fel, vadi új. Komolyan, most látom, hogy sokkal jobban örülnék, ha valahányszor vendégek jönnek, inkább pelenkát hoznának, mint ruhát. (Kriszta, ha ezt olvasod, a hosszú ujjú body, a világ legjobb ajándéka volt, mert felnyitottad a szemem, hogy ha rövid ujjúra hosszú ujjú bodyt adok, akkor nem kell 2 másodpercenként az ingeket húzogatni a nyakából, miközben forgolódik.) Illetve a játékoknak mindig örülünk, de komolyan ruhák? Szóval, eladjuk mind.

A babaugrálót rögtön fel is raktuk, belepakoltuk Ficánkát, aki 15 percig megállás nélkül rikkangatott, ugrált benne, mint egy megkergült kenguru. A nagyszülein pedig látszódott az egyetérés, hogy most az egyszer nem baromságra költöttük a pénzünk. Sikerült polaroid filmet is rendelnem, így teljes a boldogság. Áprilisban pedig meggazdagszunk Ficánka levetett holmijaiból.


3 megjegyzés:

  1. Szívesen, ennek örülök :) Ez a body lényege ;-)

    VálaszTörlés
  2. Nah, jah, csak azt senki nem közölte velem, hogy a body nem csak alsóruházat lehet, hanem felső is. :)

    VálaszTörlés
  3. Jaaa :) Én mindig azt adok Gáborra, meg Lillus is sokáig hordott bodyt, akkor kezdett el pólókat hordani, mikor már nem lehetett rá bodyt kapni :) Jó, mert nincs kint a derekuk belőle.

    VálaszTörlés