2015. október 29., csütörtök

Boogie Night at the Childhood Museum



Végre sikerül elvittem a srácokat a Childhood múzeumba. E.-t lenyűgözték a játékok, nem győzte sorolni, hogy melyikekkel játszott ő is gyerekként. Tudtam, hogy szeretni fogja, igazából bántam is, hogy nem mentünk korábban, még Ficánka születése előtt.

Ficánka annyira élvezte, hogy végig röhögött, mutogatott, sikongatott és anélkül, hogy észre vette volna már mindenhol sétált. Teljesen el voltunk ámulva tőle. Olyan nagyfiú már! Ha alkalma adódott azonnal leállt csevegni más gyerekekkel, azok meg bámultak rá, vagy megmosolyogták, mivel babanyelven senki sem ért, de ez úgy tűnik nem zavarja. Sőt, annyira édes volt, hogy egy három éves forma kiscsajt teljesen levett a lábáról, végül kapott tőle puszit is. Elképesztő, hogy már most csajozik. 

Ma pedig bent voltunk a belvárosban, House of Fraiser-t és John Lewis-t néztük meg. Gyönyörű a karácsonyi dekoráció és valami elképesztően szép műfákat láttunk. Szeretnék majd akkor is kicsit körülnézni, ha már felkapcsolják a világítást. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos!! :) hogy megnott. Es ezek szerint barátságos is! Jól kijonnének Bonival.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádja a gyereket. :) Tegnap simán leszólított egy kislányt a játszótéren és odaadta neki a pufit, amit éppen majszolt. :)

      Viszont lassan beindul nála a rémeskettes... kezdek aggódni.

      Törlés