2015. október 17., szombat

Your skin as soft as baby bunny

"A bőröd olyan puha, mint a nyuszika."

Igazán nem tehetünk róla, de tegnap este óta ezen röhögünk E.-vel. Ez a mondat tett pontot Pete és N. kapcsolatára, mert N. meghallotta, amint Pete ezt duruzsolja bele a telefonba, szombat este hatkor. A telefonba, aminek a végén nyilvánvalóan nem ő van. Aztán volt számonkérés, meg durva lebukás, végül a felek kölcsönösen megegyeztek a szakításban. Pete még az éjjel hazautazott Magyarországra, N. pedig felhívott, hogy próbáljam összesöpörgetni daraboka tört szívét.

Szerencsére röpke két óra után már ő is tudott röhögni a nyuszikás mondaton. Ma reggel azért megkérdeztem tőle a biztonság kedvéért, hogy nem bocsájtott e meg Petenek, hál' istennek ezt a választ kaptam: hülye vagy?! A bőröd olyan puha, mint a nyuszika... ki akarna egy ilyen pasit? Örülök, hogy a humorézéke még megvan a lyánynak, sajnos szüksége lesz rá az elkövetkező hetekben.

A legrosszabb az, hogy olyan szuper képek készültek róluk az esküvőn, hogy simán elmehetne bármilyen katalógusba vagy reklámba... most ezek után, hogyan mutassam meg neki?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése