2012. október 17., szerda

Bad day ever


É. szerint azokról a napokról is kellene írnom, mikor szar van a palacsintában. Ezért most megkapjátok zanzásítva az elmúlt fos napok minden keserűségét. Élvezzétek.
Kezdjük ott, hogy R.-rel (aki meglepő módon nem Bob) a második randink már nem sikerült olyan jól mint az első. Ennek ellenére úgy tűnik van egy párkapcsolatom. Vannak ezzel a dologgal ugyan fenntartásaim, mert a második randi olyan volt, mintha R. önző ikertestvérével találkoztam volna, többször rá kellett szólnom, hogy hé, haver én is itt vagyok (Hey asshole, I am still here.). Aztán persze nem történt semmi, mintha ott sem lennék és ugyanez folytatódik, mikor telefonon beszélünk. Szóval meglepő módon egy hete ismerjük egymást és kb. minden nap vitázunk, nagyszerűen tudjuk elküldeni egymást a halál f@szára. Szerencsére most Írországban van, reményeim szerint még egy hetet ott tölt, addig is nyugtom lesz és nem kell csak telefonon keresztül elküldenem az anyjába. Remélem mindenkinek átjött, hogy nem, nem vagyok szerelmes R.-be, aki nem Bob.
Folytassuk ott, hogy kiesett a tömés a fogamból és most a számban van egy óriás kráter. Kb. 3 megoldás létezik erre a problémára: 1, hazamegyek és az összes eddigi megtakarításomat ezzel felélek. 2, itt kint megcsináltatom, és ezzel felélem az összes megtakarításom. 3, megvárom míg elkezd fájni és akkor ingyé kihúzzák. Egyik megoldás sem túl üdvözítő. Pedig valamit ki kell találnom, mert van egy buzi nagy kráter a számban.
Aztán az is van, hogy reggel elindulva olyan gyomorszakító honvágy fogott el, hogy bőgve szálltam fel a buszra, ahol aztán felhívott A. Egy hete nem beszéltünk és igen, tud R.-ről, nyilván tud, mivel 9 évig voltunk együtt és ő nem meglepő módon az egyik legjobb barátom. És tudta, érezte, hogy fel kell hívnia, mert zokogok és kivagyok, de most nem a legjobbkor mondta azt bele fülembe, hogy: gyere haza kiscica. Főleg, hogy nincs hova, nincs miért és nincs kiért.
Szóval az életem nagyjából kilátástalan vesszőfutás a kurva sok check out-os és occupied-os szobákkal, R.-rel és az óriás kráterrel a számban. Remélem mindenkinek átjött, hogy szar van a palacsintában, nem kicsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése