2013. május 21., kedd

Move in officially

Hát ez is bekövetkezett, hivatalosan is összeköltöztünk. Eddig csak félhivatalosan cuccoltunk össze, mert a fele holmim még mindig Stratfordba volt, volt kulcsom az ottani házhoz és oda voltam bejelentve. Tegnap viszont megragadtunk két nagy szemeteszsákot és azzal a szent elhatározással indultunk neki a napnak, hogy most vagy soha. Persza az egészből az lett, hogy egy gyönyörű, laza napot töltöttünk együtt, vásárlással, kávézóban való üldögéléssel, jövőt tervezéssel. Mire észbe kaptunk már 4 óra volt, így én elrohantam összepakolni, mert ehhez a művelethez nem kell, hogy láb alatt legyen a férfi ember. E. pedig elfoglalta magát azzal, hogy még több helyet csinált a cuccaimnak, hogy aztán, ha rácsörgök azonnal jöhessen felkapni engem és a pakkokat.

Meglepően hamar végeztem Stratfordban, bár szomorúan vettem tudomásul, hogy booooooooooooooorzasztóan sok cuccom van, pedig komolyan dolgoztam rajta, hogy ne legyen ennyi (nem). Szóval, nem kicsit aggódtam, hogy mit fog szólni E. a két zsáknyi és egy hatalmas bőrödnyi holmihoz. És nem véletlenül, mondjuk úgy, hogy fentakadt a szemöldöke, mikor meglátta a zsákokat és a bőröndöt. Közölte, hogy ennyi helyet biztos, hogy nem csinált, szóval a holnapi napom egy kihívás lesz, mire elpakolok mindent. És hogy őszinte legyek, adott pillanatban én is így éreztem.

Most viszont, hogy minden gyönyörűen el van pakolva, összehajtva, majdnem tökéletesen láthatatlanul, ami leginkább nekem volt igényem, mert ez mégis csak az ő területe és nem akarom, hogy úgy érezze, a csaja egy pillanat alatt átvette a hatalmat. Persze vannak itt-ott gyertyák és egy-két bárány, de tényleg nem annyira ijesztő mennyiségben, mint otthon. Bár ez nem azt jelenti, hogy idővel nem fognak ellepni minket a bárányok és gyertyák, ismerve magam. A bögrékről most próbálom lebeszélni magam, ami igen erős akaraterőt igényel, mert csudaszép DW-s bögréket láttam, megint.

Arról elfelejtettem szólni, hogy megint voltam múzeumban, méghozzá kert és lakás múzeumban, ami szintén ingyenes és olyan gyönyürűségesen szép kertje van, hogy az maga a csoda. Azt még ki kell derítenem, hogy ide hogyan lehet képeket beilleszteni, de próbálkozom vele.




3 megjegyzés: