2012. augusztus 15., szerda

See you soon London


Holnap reggel indul a gépem Magyarországra. A nagy kérdés még mindig a hátam mögött van, miszerint visszajönni vagy maradni otthon. Mindkettőt nagyon szeretném, de nyilván csak egyet választhatok. Ami hiányzik és borzasztóan nehéz megszoknom, hogy nincs itt Plüss. Nekem ő az alfa és az omega, és tudom, hogy ő is így van ezzel. Egy pasit bármikor be tudok cserélni, persze könnyesre sírnám a párnám miatta, de a kutyámat nem adnám semmiért sem. Ez a tény sokaknál biztos kiveri a biztosítékot, de ez van. Plüss az első számú visszahúzó erő, ha arról van szó, hogy otthon szeretnék maradni. Plüss miatt kell otthon maradnom.
Ami miatt viszont vissza kell jönnöm, az a pénz. Otthon nincs pénz. Pénz, pénz, pénz… fuck, shit. Persze mert mindent ez a buzi szemétláda mozgat. Így akárhogyan is csűröm csavarom vissza kell jönnöm. Szeretném kihozni Plüsst, de nem lehet, mivel soha nem lehet előre tudni mikor dolgozom, mikor nem és egy kutyától nem lehet elvárni, hogy ő alkalmazkodjon. Így megint csak az lesz a megoldás, hogy keresek egy gazdag (lakóhajóval rendelkező) angol fiatalembert, aki mosolyogva bevállal egy vegetáriánus, lelki problémákkal küzdő wesztivel. A.-val közlöm is ha hazamegyek, hogy le lesz cserélve Benedict Cumberbach-ra vagy Arthur Darvill-ra, csak hogy tudja mi a dörgés.
A mai napunkat egyébként a Richmond parkban töltöttük karnyújtásnyira legelésző szarvasok társaságában. Láttunk pirinyó bambikat is, dámszarvasokat, őzeket, meztelencsigát. Igen, vannak meztelencsigás képeink is. Azt kell mondanom hiába próbálom így blogon keresztül elmondani mennyire fenséges, hatalmas érzés az, hogy állsz egy óriás erdő szélén, amerre ellátsz csalitosok, páfrányosok és rétek, miközben egy tízmilliós város vesz körül, amiből semmit sem hallasz vagy látsz. Semmit. És ha azt gondoljátok, hogy mindez város szélén van, akkor nagyon nagyot tévedtek. London 9 zónára oszlik, kilenc közlekedési zónára. Az egyes zóna a belváros, a kettestől a négyesig mindent találsz a bevándorlóktól a gazdag angolig mindent. Ötös zónától a kilencesig a külváros. Vannak olyan városi legendák, miszerint ott is van élet, de nekem vannak kétségeim. Igazából ott találhatóak az ipartelepek és az iszonyatosan gazdag emberek házai.
Szóval a lényeg nagyjából annyi, hogy Richmond park a 3-4-es zónában fekszik. Tehát a városban, benne. És közel 1000 hektár, 600 szarvassal. Amik nem bújnak el, nem futnak el, hanem békésen legelésznek az emberek közelében. Ezért és sok másért kell visszajönni Londonba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése